MUNDORF ACS litze Angelique draad

MUNDORF Angelique ACW en ACS kabels/draden zijn opgebouwd met Angelique® Copper. Dit is een koperlegering van hoge kwaliteit waaraan een bepaalde hoeveelheid zilver en een bepaalde hoeveelheid goud wordt toegevoegd. Een soort koper plus soort voor een hoorbare plus in muzikaal plezier, voor een prijs dat u niet zou verwachten van een product verrijkt met SilverGold. Alternatieve legeringen met minder of meer zilver en/of goud waren niet zo overtuigend in luistertests. Het gaat allemaal om de juiste mengverhouding dat inmiddels door MUNDORF is gepatenteerd!
In luistervergelijkingen met luidsprekerkabels, gedraagt de Angelique® Copper legering zich duidelijk anders en waarschijnlijk beter dan de betrokken 3 metalen afzonderlijk: kalm van binnenuit, transparant en gestructureerd tot het kleinst hoorbare detail, punt. De expressiviteit en het tonale evenwicht zijn zeker te danken aan de Angelique® Copper legering zelf, dat relatief voordelig de beste tonale kenmerken van koper, zilver en goud combineert.

Angelique® Copper litze- (ACS) en massieve (ACW) kerndraden kunnen in het algemeen worden gebruikt voor alle soorten audio verbindingen. Voorbeelden zijn de productie van luidspreker- en interlinkkabels of de interne bedrading van elektronica componenten en luidsprekers. Bovendien bieden ook netsnoeren voor audio apparaten en USB / AV -kabels van Angelique® Copper een hoorbare verbetering.

Deze flexibele ACS variant is leverbaar met grijze en/of blauwe PVC isolatie.

De afzonderlijk geïsoleerde en getwiste uitvoeringen zijn bijzonder geschikt voor:
  • 2x 0,5mm voor tweeters, mid-drivers en interlinks (100Vdc).
  • 2x 1,5mm voor mid-drivers, mid-woofers en netkabels (450Vdc).
  • 2x 2,5mm voor woofers, subwoofers en netkabels (450Vdc).


De genoemde prijzen zijn per meter.
Selecteer uw land om het juiste BTW% te berekenen: